Home

La Huerta, verblijven bij Nederlandstaligen in Spanje

Wij heten U van Harte welkom op de website van La Huerta!

Wij zijn Jan en Inge Keijzers en komen uit het zuiden van Nederland we hebben allebei een horeca-opleiding en houden van het bourgondische leven…

Na 12 ½ jaar ons eigen restaurant gerund te hebben ( www.dezwaan-geldrop.nl ) zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. 

Sinds 2016 zijn we neergestreken in het mooie achterland van de Costa Blanca.

Over La Huerta

La Huerta is gelegens een half uur van de luchthaven Alicante, en 5 km.van het centrum van Albatera. Het huis ligt op een landweg tussen de sinaasappel-, citroen- en amandelboomgaarden. ( La Huerta betekent de boomgaard.)

Rondom La Huerta

La Huerta beschikt over diverse terrassen, gezellige lounge ruimte, een patio waar eveneens het ontbijt geserveerd kan worden of waar u ’s avonds kan deelnemen aan onze gezellige gastentafel.

Voor een drankje kunt U altijd terecht in onze honestybar. Hier kan je zelf nemen wat je wenst, je dient het enkel te noteren. Tevens beschikken we over diverse gezelschapsspelen en een petanqueveld en mountainbike fietsen en WIFI die allen gratis ter beschikking worden gesteld.

En natuurlijk is er ook een zwembad dat heel wat verfrissing kan bieden na een daguitstap, wandeling of op warme zomerdagen. Gratis gebruik van badhanddoek aan het zwembad ! Aansluitend hebben we een zonneterras met loungebedden met een prachtig zicht op de bergtoppen en fruitboomgaarden. Er zijn ook voldoende gezellige romantische schaduwrijke plekjes, voor elk wat wils dus.

Gastvrijheid en Culinaire verwennerij hebben wij hoog in het vaandel staan!