Routebeschrijving

Ligging van La Huerta

La Huerta ligt verscholen tussen sinaasappel-, citroen- en amandelboomgaarden rond de stad Albatera. Een oase van rust maar toch op minder dan 30 minuten verwijderd van de luchthaven van Alicante en de mooie zandstranden van Guardamar en La Marina. Gezien de rustige ligging van La Huerta is het raadzaam om over een auto te beschikken.

Tevens zijn de prachtige cultuursteden Elche en Orihuela binnen de 15 min bereikbaar. Alicante en Murcia liggen op 30 min. rijden. De ligging van La Huerta is ideaal om deze steden te bezoeken. De natuurgebieden “El Hondo” en “La Mata” met de zoutwinningsmeren van Torrevieja zijn eveneens makkelijk bereikbaar en zeker de moeite waard om de roze flamingo’s eens van nabij te gaan bewonderen.

Routebeschrijving naar La Huerta te Albatera

Gezien de rustige ligging van La Huerta en het nog niet in kaart brengen van alle kleine weggetjes in Spanje, ligt onze langs een niet gedigitaliseerde weg, gelieve daarom via onze website het kaartje van google te gebruiken om naar ons te rijden of Albatera in te geven op uw navigatie en dan de afslag 538 te nemen zoals hieronder beschreven.

Als u de luchthaven “El Altet” van Alicante verlaat volgt U de borden E-15 A-7 richting Murcia.

Neem afslag 538 Granja / Cox / Callosa CV-900 ( niet de afrit Albatera / San Isidro).

Volg dan de borden Albatera ( twee rotondes ) en op de grote T-splitsing neemt U de N-340 richting Crevillente.

Sla na ongeveer 500 mtr. links af bij de borden 50, net voor het bord Albatera en het gebouw met Citroen logo.

Bij de volgende kruising volgt u de borden Club de Tennis. Als u daar bent aangekomen rijdt U als maar rechtdoor tot aan een kruising (ongeveer 2,3 km).

Rechtdoor over de kruising ziet U na 400 meter La Huerta 42 aan uw rechter zijde.