Kamers

Onze kamers

De vijf kamers van B&B La Huerta zijn stijlvol ingericht met Spaanse accenten. Elke kamer draagt de naam van een boomvrucht (Uva, Naranja, Granada , Almendra en Limon) die rond de bed & breakfast groeien. Daarnaast zijn het interieur en de kleuren aangepast aan de naam van de kamers.

Al onze kamers zijn voorzien van het nodige bed- en badlinnen (als ook een badhanddoek voor aan het zwembad), shampoo en douchegel, haardroger, make-up spiegel en airconditioning ( warm & koud).

De kamers hebben allen een mooi uitzicht op de ruime tuin met diverse romantische plekjes, gezellige lounge

Uva kamer

Kamer voor 2 tot max.4 personen met een 1 x tweepersoonsbed, aansluitend een kamer met nog een tweepersoonsbed. Deze kamer heeft een ruime badkamer en is voorzien van het nodige bed- en bad linnen (als ook badhanddoek voor aan het zwembad), shampoo en douchegel, haardroger, make-up spiegel en airconditioning (warm & koud). Oppervlakte familiekamer 30 m²

 • € 67,50 per nacht / per kamer voor twee personen – ontbijt inbegrepen
 • € 92,50 per nacht / per kamer voor drie personen – ontbijt inbegrepen
 • € 117,50 per nacht / per kamer voor vier personen – ontbijt inbegrepen

Granada kamer

Tweepersoonskamer met 1 x tweepersoonsbed met badkamer. Deze kamer is voorzien van het nodige bed- en badlinnen (als ook badhanddoek voor aan het zwembad), shampoo en douchegel, kluisje, haardroger, make-up spiegel en airconditioning (warm & koud).

 • € 65,00 per nacht / per kamer voor twee personen– ontbijt inbegrepen

Almendra kamer

Tweepersoonskamer met 1 x tweepersoonsbed met badkamer. Deze kamer is voorzien van het nodige bed- en badlinnen (als ook een badhanddoek voor aan het zwembad), shampoo en douchegel, kluisje, haardroger, make-up spiegel en airconditioning (warm & koud).

 • € 65,00 per nacht / per kamer voor twee personen – ontbijt inbegrepen

Limon kamer

Tweepersoonskamer met 1 x tweepersoonsbed, met ruime naast gelegen badkamer. Deze kamer is voorzien van het nodige bed- en badlinnen (als ook badhanddoek voor aan het zwembad), badjas en slippers, shampoo en douchegel, kluisje, haardroger, make-up spiegel en airconditioning (warm & koud).

 • € 60,00 per nacht / per kamer voor twee personen– ontbijt inbegrepen ( in combinatie met naranja € 57,50)
 • Limon & Naranja kamer kunnen afzonderlijk of samen geboekt worden, nooit dien je de badkamer te delen met “vreemden”!
 • Deze 2 kamers zijn ideaal voor bevriende stellen of familie !

Naranja kamer

Tweepersoonskamer met 1 x tweepersoonsbed met naast gelegen badkamer.  Deze kamer is voorzien van het nodige bed- en badlinnen (als ook badhanddoek voor aan het zwembad), badjas en slippers, shampoo en douchegel, kluisje, haardroger, make-up spiegel en airconditioning (warm & koud).

 • € 57,50 per nacht / per kamer voor twee personen– ontbijt inbegrepen
 • Naranja en Limon kamer kunnen afzonderlijk of samen geboekt worden, nooit dien je de badkamer te delen met “vreemden”!
 • Deze 2 kamers zijn ideaal voor bevriende stellen of familie!