Buiten

Zwembad en terrassen:

En natuurlijk is er ook een zwembad dat heel wat verfrissing kan bieden na een daguitstap, een wandeling of op warme zomerdagen. Gratis gebruik van badhanddoeken aan het zwembad !

Aansluitend hebben we een zonneterras met loungebedden met een prachtig zicht op de bergtoppen en fruitboomgaarden. Er zijn ook voldoende gezellige romantische schaduwrijke plekjes, voor elk wat wils dus.

Voor een drankje kunt U steeds terecht in onze honesty bar. Hier kan je zelf nemen wat je wenst, je dient het enkel te noteren.

Ontspanning:

Tevens beschikken we over diverse gezelschapsspelen, een petanqueveld, mountainbike fietsen, WIFI die allen gratis ter beschikking worden gesteld.

 

Patio:

Naast de gastenkamers beschikt La Huerta over diverse terrassen, gezellige lounge ruimtes, patio waar eveneens het ontbijt geserveerd kan worden of waar u ’s avonds kan deelnemen aan onze gastentafel. U kan hier natuurlijk ook altijd gewoon genieten van het mooi uitzicht, de rust, de zon of het gezellig samen zijn met andere gasten. Gratis wifi beschikbaar in de gemeenschappelijke delen.